Tuesday, July 3, 2012

JIN ALIH BAS, TRAK, MOTOR YANG SEDANG BERGERAK KE DALAM HUTAN ?

Assalammualaikum kepada semua pembaca setia Blog Mr.Zam Extreme . . . .

Ok kali ni Mr.Zam nak kongsikan kisah yang benar-benar terjadi kepada sebuah bas milik Pahala kencana bersama 33 penumpang lain yang telah di alihkan oleh " sesuatu " ke dalam hutan ketika bas sedang bergerak dan ini merupakan suatu fenomena baru yang agak aneh!

Mungkin juga bas tersebut termasuk ke dalam dimensi lain ataupun pintu masa ( Stargate )

Biasa kita dengar orang yang sedang tidur kena alih tempat tapi kali ni sebuah bas pada 21 jun 2012 baru-baru ini,

ikuti kisah selanjut nya kat bawah ni .

Korang ada terfikir tak apa yang Mr.Zam fikirkan sekarang ini, kalau kena alih ke dalam hutan boleh di terima lagi, buat-buatnya di alihkan ke dalam sungai, tasik, laut tak ke haru-biru jadinya, 

Kan bagus Jin-jin ni alihkan je terus ke destinasi yang nak di tuju kan cepat sket sampainya, huh kena hati-hati sekarang ni Jin pun dah ada alat teleportation lah ! 

Nampaknya hantu-hantu dah mula mengganas dan main kasar, kalau dekat dah lama Mr.Zam arahkan Team gi siasat sejauh mana kebenarannya .

Pada perkiraan Mr.Zam semasa kejadian di katakan 33 penumpang sedang tidur dan tiada siapa dapat memberi kesimpulan bagaimana ianya terjadi kecuali pemandu bas, Namun pemandu bas juga menjadi kebingungan dengan apa yang berlaku.


Kedua jalan yang mereka lalui tu memang tiada berlampu kiri dan kanan, mungkin juga tersilap masuk atau jalan yang mempunyai bentuk yang serupa atau mungkin pemandu bas yang khuatir dia kena marah dan reka cerita kononnya bas tersebut di alih oleh sesuatu .

Tapi yang anehnya, tiada kesan calar balar terdapat pada bas seolah-olah di angkat oleh sesuatu dan bagaimana boleh berada di tengah-tengah pokok jati, sehingga semasa hendak di keluarkan penduduk terpaksa memotong pokok-pokok yang menghalang ?

Kronologi kejadian yang serupa :

1) Tahun 2003 : 
Beberapa orang pelajar hilang di temui semula dalam hutan tersebut dalam keadaan tidak sedarkan diri.2) Tahun 2008 :
Seorang penunggang motorsikal juga petugas polis yang hilang selama 2 hari di temui dalam hutan yang sama dalam keadaan tertidur.3) Tahun 2009 :
Sebuah trak yang penuh dengan muatan juga di jumpai di dalam hutan tersebut dengan pemandu serta kelindannya dalam keadaan tidak sedarkan diri selama 1 hari selepas di laporkan hilang.4) Tahun 2012 :
Sebuah bas juga seolah-olah di alihkan kedalam hutan yang penuh misteri ini hutan gadongan di jawa tengah.

Kesemua mereka yang mengalami fenomena ini rata-ratanya dalam keadaan tertidur, kenapa, apakah adanya agenda tertentu atau wujudnya teknologi terbaru dan mereka mahu mencubanya.

Kenapa mesti tertidur, bagaimana jika tidak tertidur mesti nampak macam-macam benda kan ?

Apakah wujudnya dimensi waktu atau adanya pintu ke alam lain, Allah Swt sahaja yang maha mengetahui kita sebagai manusia hanya mampu meneka sahaja.

LIHAT VIDEONYA :

MISTERI BAS, TRUK,MOTORSIKAL DI ALIH SECARA MISTERIUS !- SILAKAN SHARE -

LIKE FANPAGE                    ►    https://www.facebook.com/mrzamextreme

YOUTUBE CHANNEL          ►   Mr.Zam Extreme YouTube Channel

EDITOR : Mr.Zam Extreme

1 comment:

  1. bodo la..mana ader mesin masa..jangan percaya kat mat salih ni..penipu lebey..kiter kene percaya dalam quran..surah al asr... Demi Masa!, Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian -Kecuali orang-orang yang beriman dan beramal soleh, dan mereka pula berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan sabar..... ustaz saya ajar..didalam masa , manusia akan sentiasa berada didalam kerugian..maknanya masa tidak bole dipatah balik..keraja jika bole patah balik..manusia akan untung..so ayat ni state manusia akan sentiasa berada dalam kerugia akibat masa...so teori patah balik kemasa lalu or kemasa depan..memang xkan berlaku..

    ReplyDelete

HAMSTER