Tuesday, December 25, 2012

IMEJ ENTITI DALAM PERUT ??


Assalammualaikum kepada semua pembaca setia blog Mr.Zam Extreme .


Mungkin apa yang hendak Mr.Zam Kongsikan kali ini agak jarang dan sukar untuk di percayai tetapi berlaku dan samada 100% benar atau tidak terpulang kepada pendapat masing-masing,Melakukan imbasan merupakan antara proses awal yang di lakukan oleh doktor dalam melihat pergerakan anak dalam perut ketika ibu mengandung, sudah tentu yang paling teruja adalah ibu dan ayah apabila melihat kandungan anaknya itu berada dalam keadaan normal dan bergerak-gerak.


Namun, ada satu kejadian yang agak menyeramkan bagi seorang ibu ini apabila sedang melakukan imbasan terhadap anaknya. Apa yang muncul adalah dipercayai wajah mendiang neneknya dalam kandungan.

Seorang ibu dari Brazil terkejut ketika melihat hasil USG bayinya menampilkan penampakan wajah yang mirip dengan mertua atau nenek dari si bayi yang telah meninggal.

Phamela de souza dan suaminya suaminya, Marcelo terkejut ketika mengetahui hasil USG tersebut dan langsung teringat akan ibunya, tiada sejak empat bulan lalu.

Marcelo yakin  ibunya kembali untuk mengawasi dan menjaga keluarganya. Anak mereka saat ini berumur tiga tahun mengaku sering melihat neneknya. “Aku percaya itu ibu. Itu wajahnya. Sangat mirip dan dia kembali untuk menjaga kami,” ujarnya.
Biarpun hal ini sangat aneh, Marcelo mengaku lebih tenang dengan meninggalkan keluarga ketika bekerja setelah tahu mereka dijaga mendiang ibunya. Namun, beberapa sepupunya ketika ditunjukkan foto itu, mereka  terkejut dan merasa seram. Bahkan kawan2 Marcelo juga tidak boleh tidur sejak melihat hasil USG itu.


Samada benar ataupun tidak sukar untuk di pastikan, maybe yes maybe not atau cuma sebuah ilusi semata-mata .- SILAKAN SHARE -

LIKE FANPAGE                    ►    https://www.facebook.com/mrzamextreme

YOUTUBE CHANNEL          ►   Mr.Zam Extreme YouTube Channel


EDITOR : Mr.Zam Extreme
No comments:

Post a Comment

HAMSTER